Amy Schumer spreekt zich uit: Hoe ze over 'Barbie'-film denkt na te zijn vervangen door Margot Robbie

Amy Schumer spreekt zich uit: Hoe ze over 'Barbie'-film denkt na te zijn vervangen door Margot Robbie

De actrice laat zich er weer over uit.

Barbie is een onwijs succes en blijft flink scoren. Toch had de film er heel anders uit kunnen zien, aangezien de hoofdrol oorspronkelijk naar Amy Schumer zou gaan. Wat vindt zij eigenlijk van de blockbuster?

Schumer, ook een bekende komiek, laat zich over 'Barbenheimer' uit: "Ik heb echt genoten van 'Barbie' en 'Oppenheimer', maar ik denk dat ik de rol van Emily Blunt had moeten spelen. Let voortaan beter op Hollywood".

Show
Nog niet zo heel lang geleden was Schumer nog te gast bij de Watch What Happens Live-show van Andy Cohen, waarin ze opnieuw grapte over haar vertrek: "Ik moest vertrekken omdat ik te mager was. Ik kan echter niet wachten om de film te zien, het ziet er geweldig uit".

Zij is niet de enige die deze mening deelt. Barbie schreef geschiedenis met het hoogste openingsweekend ooit voor een regisseuse. In de eerste paar dagen bracht de blockbuster maar liefst 162 miljoen dollar op, bijna het dubbele van Oppenheimer (82 miljoen dollar)

De waarheid
Schumer grapt er dan wel graag over, maar enkele maanden geleden zij zich al uit over de echte reden van haar vertrek. Toen zei ze nog: "Het waren creatieve meningsverschillen. Er zit nu echter een heel ander team dan toen ik begon. Het ziet er heel erg feministisch en gaaf uit, dus ik ga de film zeker zien. Ik denk dat het fantastisch zal zijn".

Toen haar werd gevraagd of de versie met Schumer er anders uit zou hebben gezien zei de actrice het volgende: "Ja. Minder feministisch en minder cool dan wat het nu is. Zij wilden het anders uit laten zien dan ik het in gedachten had en daar had ik gewoon geen interesse in".



NieuwsFilm

meest populair