'Barbie 2': Regisseur Greta Gerwig komt met duidelijke reactie

'Barbie 2': Regisseur Greta Gerwig komt met duidelijke reactie

Wat zijn de plannen voor een vervolg op de bioscoophit?

We genieten inmiddels volop van de release van Barbie. De film verbreekt record na record en weet het hartstikke goed te doen in de bioscoop. Natuurlijk wordt er alweer gepraat over een vervolg op de hit van 2023, maar hoe kijkt regisseur Greta Gerwig daar nu naar?

Barbie is sinds vorige week te bewonderen in de bioscoop. De scherpe komedie met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrollen heeft een goed weekend achter de rug en weet ook in de box office hartstikke lekker te scoren.

Plannen voor vervolg
Natuurlijk hebben we het dan direct over een tweede deel - waar ook Oppenheimer-acteur Cillian Murphy wel een rol in zou willen hebben. Toch staat er nog helemaal niets vast over een sequel, maar weet Greta Gerwig een klein beetje duidelijkheid te scheppen.

Gerwig heeft momenteel geen enkel idee voor een vervolg op Barbie, dat vertelt ze in The New York Times. "Op dit moment is dit alles dat ik heb", deelt de regisseur.

Op nul
"Ik voel altijd aan het einde van een film dat ik nooit meer een ander idee zal hebben en dat dit alles is wat ik heb willen doen", vertelt Gerwig. "Ik wil niemands dromen kapot maken hiermee, maar op dit moment staat dit allemaal even op nul."



NieuwsFilm

meest populair