Trailer 'Doggy Style': de volgende grote zomerkomedie van 2023?

Trailer 'Doggy Style': de volgende grote zomerkomedie van 2023?

Wie trekt er aan het langste eind: de honden of het baasje?

Wanneer mensen Doggy Style horen, moeten de meesten gelijk aan één ding denken: het legendarische rap-album van Snoop Dogg uit 1993. In tegenstelling tot de bouncende honden uit Who Am I-clip van Snoop, zijn het dit keer pratende honden die de boel bepalen in de komedie Doggy Style.

In de nieuwe trailer voor de film zien we borderterriër Reggie (Will Ferrell), die regelmatig door zijn baasje in de natuur wordt achtergelaten na een spelletje apporteren. Als hij de hondsbrutale bostonterriër Bug (Jamie Foxx) ontmoet, zijn ze vastbesloten om wraak te nemen op het baasje Doug (Will Forte).

Zoete wraak
Ze bedenken samen een plan en beginnen aan een episch avontuur om Reggie te helpen de weg terug naar huis te vinden, en bovendien Doug te laten boeten door zijn favoriete ledemaat er af te bijten. (Hint: het is niet zijn voet).

De film wordt door filmstudio Universal omschreven als: "een hilarische, politiek incorrecte live-actiekomedie over de complicaties van liefde en het belang van goede vriendschappen en over hoe leuk het berijden van een kussen kan zijn".

Release in een maand
Vanaf 24 augustus kan je Doggy Style in de bioscoop zien (met of zonder hondenweer). Bekijk hieronder de bijzondere filmtrailer, met als bonus onze Snoop Dogg op de achtergrond.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair