De beste film van Margot Robbie is 'Barbie', en haar slechtste is...

De beste film van Margot Robbie is 'Barbie', en haar slechtste is...

Een opvallende domper in de filmografie van de topactrice.

Sinds haar doorbraak in The Wolf of Wallstreet is de carrière van Margot Robbie de ruimte in gelanceerd en heeft ze bewezen dat ze een van de beste actrices van het moment is. Ze heeft in talloze topfilms gespeeld, maar haar filmografie is niet perfect,

Momenteel is Barbie wereldwijd de bioscoopzalen aan het veroveren. De film heeft op Rotten Tomatoes een score van 90% met een gemiddeld cijfer van een 8.1. The Suicide Squad en I, Tonya hebben ook een 90% score, maar de gemiddelde cijfers liggen onder de acht.

Terminal
Zoals bijna elke acteur heeft Robbie ook een paar dompers in haar filmografie zitten, denk bijvoorbeeld aan Suicide Squad (2016) en Amsterdam. De film die over het algemeen de laagste scores heeft, is Terminal.

Twee huurmoordenaars worden goed betaald door een mysterieuze werkgever voor een zeer risicovolle en levensgevaarlijke missie. Tijdens hun voorbereidingen voor deze missie, ontmoeten ze femme fatale Annie (Robbie) die meer betrokken is bij hun situatie dan ze vermoeden.

Flop
Je zou denken dat een film met een topcast bestaande uit Margot Robbie, Simon Pegg, Mike Myers en Dexter Fletcher een vrij grote kans op slagen zou hebben. Niks bleek minder waar in het geval van Terminal.


De film werd namelijk door critici afgebrand. Op Rotten Tomatoes heeft het een score van slechts 20% met een 4.5/10 als gemiddeld cijfer. Nick de Semlyen van Empire Magazine zei het volgende over de film: "zelfs met Margot Robbie in volledige plannende vixen-modus, voelt Terminal eindeloos aan."

Barbie
Gelukkig heeft Robbie nu weer een gigantische hit in handen met Barbie. De film heeft nu al wereldwijd bijna een half miljard dollar omgezet en wordt lovend ontvangen door critici.



Lees hier wat onze recensent Terence Shea te zeggen heeft over Barbie. Je bekijkt de film nu in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair