Emily Blunt en collega's 'Oppenheimer' accepteren verrassend lage salarissen voor filmrol

Emily Blunt en collega's 'Oppenheimer' accepteren verrassend lage salarissen voor filmrol

Zo rijk is Emily Blunt

Emily Blunt is een Britse actrice met veel nominaties en goede reviews. Zij is misschien wel het meest bekend in Nederland door de films A Quiet Place en Oppenheimer.

Samen met haar man, de acteur en regisseur John Krasinski, heeft zij een vermogen van 80 miljoen Amerikaanse dollars. Beiden zijn elk circa 40 miljoen waard. De 40-jarige ster is dus best wel rijk.

Een paar salarissen
Volgens Cosmolitan in het artikel hier ontving Emily zo'n 10 miljoen voor Jungle Cruise. Gedacht wordt dat Emily ongeveer 12 miljoen heeft gekregen voor de film A Quiet Place, apart van wat haar man ontvangen heeft.

De film Oppenheimer bevat veel sterren die elk 10 tot 20 miljoen had kunnen vragen. Ze spraken echter af dat elk voor 4 miljoen in de film zou spelen. Dat is verrassend laag, maar iedereen wilde dolgraag met de regisseur Christopher Nolan werken en had dat er graag voor over.

Hoe het begon
In 1983 is Emily Blunt geboren in Engeland. Ze zat op een privéschool met extra nadruk op drama, waardoor een agent haar al vroeg vond. In 2001 volgde dan ook haar eerste rol in een theaterstuk naast de beroemde Judi Dench.

Vanaf 2003 verschijnt zij ook in films en series op televisie. Ze valt op in alles wat zij doet en al helemaal in de Hollywood-film The Devil Wears Prada. Meer staat hier in het artikel van Celebrity Networth. In de onderstaande YouTube-video van The Upcoming vertelt Emily meer over haar nieuwe film.



NieuwsFilm

meest populair