Op deze manier luidt 'Secret Invasion' de film 'The Marvels' in

Op deze manier luidt 'Secret Invasion' de film 'The Marvels' in

Nick Fury gaat nog niet met pensioen.

Deze week kwam alweer de laatste aflevering van Secret Invasion, de nieuwste serie van Marvel Studios, uit op Disney+. De serie luidt op een duidelijke manier de eerstvolgende MCU-film The Marvels in.

Let op! Dit artikel bevat spoilers voor Secret Invasion.

Einde
Nadat Nick Fury (Samuel L. Jackson) de 'neppe' James Rhodes (Don Cheadle) uitschakelt en daarmee een aanslag op een Russische basis met veel belangrijke mensen uit de Amerikaanse regering, waaronder de echte Rhodes, tegenhoudt, besluit hij weer terug te keren naar het ruimtestation van SABER.

In de trailer van The Marvels zien we al dat hij zich hier bevindt, maar nu weten we ook dat hij niet alleen is. Hij heeft namelijk zijn vrouw meegenomen. In de serie komen we te weten dat zij ook een Skrull genaamd Varra blijkt te zijn. Fury vertelt haar dat de Kree, het ras waar de Skrulls al jaren oorlog mee voeren, openstaan voor vredesbesprekingen en hij wil dat zij de Skrulls representeert tijdens deze gesprekken.

The Marvels
In The Marvels zien we hoe de krachten van Carol Danvers (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) en Kamala Khan (Iman Vellani) zich met elkaar verstrengelen. Dit onwaarschijnlijke team moet leren samen te werken om het op te nemen tegen een Kree-revolutionair.


Het is momenteel de bedoeling dat The Marvels op 8 november in de Nederlandse bioscopen verschijnt. Aangezien er vorige week nog een trailer is uitgebracht die dit beaamt, lijkt de kans groot dat de film niet wordt uitgesteld als gevolg van het acteursprotest.

NieuwsFilm

meest populair