Sony Pictures vertraagt zijn nieuwste Marvel-film: 'Kraven the Hunter' de nieuwe 'Morbius'?

Sony Pictures vertraagt zijn nieuwste Marvel-film: 'Kraven the Hunter' de nieuwe 'Morbius'?

Een dikke vertraging voor 'Kraven.'

Sony Pictures heeft naar aanleiding van de stakingen in Hollywood veel van hun grote films uitgesteld. De nieuwe Ghostbusters-film en Spider-Man: Beyond the Spider-Verse zijn al flink uitgesteld, maar ook Kraven the Hunter, die eigenlijk over een paar maanden uit zou komen, is nu bijna een jaar uitgesteld.

Sony Pictures stelde hun Marvel-film Morbius ook talloze keren uit wegens de coronapandemie, gaan we nu met Kraven een soortgelijk verhaal krijgen?

Stakingen
Momenteel staken zowel de WGA (Writers Guild of America) als de SAG-AFTRA (Screen Actors Guild - American Federation of Television and Radio Artists). Dit betekent onder andere dat acteurs hun nieuwe films niet meer promoten en dat vrijwel alle Amerikaanse talkshows zijn gestopt.

Sony Pictures voorziet dus dat Kraven the Hunter waarschijnlijk minder succes zal ervaren met een gebrek aan een promotietour met de sterren van de film.

Nieuwe datum
De verschijningsdatum van Kraven the Hunter is flink opgeschoven. De film zou oorspronkelijk op 6 oktober uitkomen, maar nu verschijnt de film pas op 30 augustus 2024 in de bioscoop. Een vertraging van zo'n tien maanden.


Zolang de studio's weigeren om de tafel te zitten met de WGA en SAG-AFTRA, zal er geen einde komen aan de stakingen. Het zal dus waarschijnlijk nog vrij lang duren voordat Hollywood weer functioneert als voorheen.

NieuwsFilm

meest populair