Scène vol scheten werd uit 'Barbie' geknipt: "doe ik altijd"

Scène vol scheten werd uit 'Barbie' geknipt: "doe ik altijd"

Greta Gerwig geeft de hoop nog niet op.

Regisseuse Greta Gerwig weet hoge ogen te gooien met Barbie. Haar blockbuster wordt ijzersterk onthaald, maar ze heeft dan ook de domste scène uit de film geknipt.

Gerwig, eveneens bekend van Lady Bird en Little Women, wilde nu een iets luchtigere en grappigere film maken vergeleken met haar vorige projecten. Toch schoot ze hier wat in door.

Scheten
Nick Houy, de editeur van de film, liet zich over een controversiële scène uit die eruit werd geknipt: "Je laat de film altijd zien aan een testpubliek, om te zien wat wel en niet goed wordt onthaald. Je komt er dan snel achter wat wel en niet kan".

"Oorspronkelijk zat er ook een 'scheet opera' in de film. Ik vond het heel erg grappig, maar het publiek vond het niet veel, dus het werd eruit gehaald. Misschien was de scène ook een beetje op het verkeerde moment in de film".

Herhaling
Toch is het niet de eerste keer dat Gerwig dit probeert. Ze ging hier ook al voor met Lady Bird en Little Women, maar het heeft nooit het eindproject gehaald. Zo zegt Gerwig zelf: "Ik doe dit altijd, maar het lukt nooit".



Houy vervolgt: "We moeten het gewoon beter timen. Wie weet komt het er de volgende keer nog wel van". Het lijkt er in ieder geval op dat ze het nog niet op zullen geven.

NieuwsFilm

meest populair