Nicolas Cage reageert op zijn cameo als [SPOILER] in 'The Flash'

Nicolas Cage reageert op zijn cameo als [SPOILER] in 'The Flash'

De titel geeft het al aan, maar nogmaals opgelet: spoilers volgen!

In The Flash zitten heel wat grote namen, die bijna allemaal een superheld of (super)schurk spelen. Toch zitten er ook enkele verrassingen in de film, zoals de cameo van Nicolas Cage.

Ongeveer 25 jaar geleden kwam Cage behoorlijk dichtbij met het spelen van Superman. De acteur had getekend voor een Superman Lives met Tim Burton aan het roer, maar dit ging helaas niet door.

Toch nog
Nu, vele jaren later, duikt de Leaving Las Vegas-acteur alsnog kort op als Superman. Hier heeft hij duidelijk van kunnen genieten: "Mijn droom werd eindelijk werkelijkheid. Het was heel speciaal om dit iconische personage te mogen spelen."

"Het was natuurlijk wel maar kort. Als je meer wil zien van hoe mijn Superman eruit zou hebben gezien, dan moet je mijn film 'City of Angels' kijken".

Prestatie
In City of Angels speelt Cage een engel, dus ook een soort van 'alien'. Zo vervolgt Cage: "Ik zou Clark Kent spelen na 'City of Angels' en ik was me al aan het voorbereiden om een alien te spelen, iets dat toch wel lijkt op een engel".



"Mijn Clark zou iets grappiger zijn geweest, maar Kal-El lijkt als het ware op een engel. Hij kan goed doen maar heeft ook iets heel engs over zich, vanwege alle kracht waarover hij beschikt".

NieuwsFilm

meest populair