Regisseur J.J. Abrams werd gewaarschuwd voor werken met Tom Cruise bij 'Mission: Impossible 3'

Regisseur J.J. Abrams werd gewaarschuwd voor werken met Tom Cruise bij 'Mission: Impossible 3'

Deed hij er wel verstandig aan de regieklus op zich te nemen?

Het aannemen van de regieklus voor Mission: Impossible 3 was een grote uitdaging voor J.J. Abrams. De film betekende namelijk het grote filmregiedebuut van J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens). Wat het extra spannend maakte was het samenwerken met Tom Cruise.

De megafilmster kan namelijk nogal intimiderend zijn vanwege zijn toewijding. Bovendien was hij producent van het derde deel van Mission Impossible-reeks. Toen Abrams de regieklus aannam, werd hij daarom ook door mensen om hem heen gewaarschuwd voor Cruise.

De echte Cruise
In een achter-de-schermen video onthult regisseur J.J. Abrams dat er mogelijke zorgen waren in verband met de opdracht. Maar Abrams weerlegde al snel de zorgen: "Het bleek helemaal geen probleem te zijn."

"Tom was zich bewust van de situatie", zegt Abrams: "Elke dag voelde ik dat hij en ik samen in de loopgraven zaten op een ongelooflijke manier, waar we elkaar als het ware de berg op hielpen. En hij was geen filmster die een ijdelheidsproject wilde doen. Hij was een ongelooflijk gerichte, toegewijde producent die toevallig ook de hoofdrol speelde in de film."

Eind goed?
Dus het liep allemaal goed af. De film was een succes, de franchise ging door, en J.J. Abrams zou nog grotere films gaan regisseren.



NieuwsFilm

meest populair