'Barbie' is niet te stoppen en maakt ook korte metten met 'The Batman'

'Barbie' is niet te stoppen en maakt ook korte metten met 'The Batman'

De superheld is niet opgewassen tegen het knappe poppetje.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een bericht langs op FilmTotaal over Margot Robbie. De actrice zei dat Barbie misschien wel eens 1 miljard dollar zou kunnen ophalen. Nu blijkt het dat ze misschien wel gelijk krijgt.

Robbie speelt de hoofdrol in dé zomer blockbuster van het jaar, die andere topfilms als Oppenheimer en Mission: Impossible Dead Reckoning Part One ver achter zich laat. Nu breekt Barbie weer een nieuw record.

Barbie vs Batman
De nieuwe film van regisseuse Greta Gerwig draait nog niet eens zo heel lang in de bioscopen, maar de teller staat nu al bijna op 775 miljoen dollar! Dit betekent dat Barbie is een razend tempo al voorbij The Batman is.

Barbie staat nu dan ook al in de top 20 grootste box-office successen van studio Warner Bros. Dit is ook iets wat Robbie 'had beloofd', maar dit was eerder een leugentje voor eigen bestwil dan iets anders.

Broodje aap
De actrice wilde kostte wat het kost Barbie maken en wist de grote studiobonzen te overtuigen door te zeggen dat de blockbuster gemakkelijk 1 miljard dollar zou kunnen ophalen aan de box-office.



Recentelijk gaf Robbie nog toe dat ze dit enkel en alleen zei om Barbie te kunnen maken, maar nu blijkt het dat ze misschien wel de waarheid sprak. Naar alle waarschijnlijk zal de film namelijk over de magische grens gaan en over enkele weken tot een exclusief clubje behoren.

NieuwsFilm

meest populair