'Barbie' dumpte de toegift na de aftiteling met een speciale cameo

'Barbie' dumpte de toegift na de aftiteling met een speciale cameo

Er was bijna een Barbie baby?

De door Greta Gerwig geregiseerde Barbie had bijna een toegift na de aftiteling met een wel hele speciale cameo. Helaas werd deze scene geschrapt.

Nieuwe beelden achter de schermen laten het storyboard voor de film zien. In vergelijking met het eindproduct is er nogal wat gehusseld, maar er is dus ook een postcredit scène geschrapt uit de film.

Midge gaat bevallen
Het storyboard onthult een scène waarin de zwangere pop Midge, gespeeld door Emerald Fennell, aan het bevallen is.

Dit is niet alles. Ook de verteller van het verhaal, Helen Mirren, verschijnt in de scene voor een korte cameo waarbij Mirren deel uitmaakte van de bevalling en de zwangere Barbie assisteerde.

Toch geen Barbie baby
Een zwangere Barbie is al een vreemd concept op zich. Dit is ook waarom de zwangere pop in 2002 uit de schappen werd gehaald. Toch had de scène een grappige toevoeging kunnen zijn voor de echte fans van het speelgoedmerk.



Een enorm succes
De nieuwe film van regisseuse Greta Gerwig draait nog niet eens zo heel lang in de bioscopen, maar de teller staat nu al bijna op 780 miljoen dollar! Barbie staat nu dan ook al in de top 20 grootste box-office successen van studio Warner Bros.



NieuwsFilm

meest populair