Dit moet je weten voor je naar 'Meg 2: The Trench' gaat

Dit moet je weten voor je naar 'Meg 2: The Trench' gaat

Een filmpje dat je goed uitlegt wat je kan verwachten.

Jason Statham heeft al tegen heel wat schurken opgenomen, maar in 2018 nam hij het op tegen een reusachtige haai, namelijk de Megalodon. Nu neemt de spierbundel het wederom op tegen het monster.

In 2018 nam de acteur, o.a. bekend van The Expendables-franchise, het op tegen de Meg. Ondanks het feit dat de blockbuster geen geweldige punten scoort op filmwebsites als IMDb en Rotten Tomatoes, was het wel een box-office hit.

Vervolg
Niet zo heel gek dus, dat de studio het wel zag zitten om een nieuw en knettergek vervolg te maken. De sequel moet je niet al te serieus nemen, maar het ziet er wel uit als goed vermaak.

Nu komt Rotten Tomatoes met een filmpje waarin ze haarfijn uitleggen wat je van de film kan verwachten. Deze draait over enkele dagen namelijk in de bioscoop, dus mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, dan kan de onderstaande video je misschien wel helpen.

Verhaal
De synopsis luidt als volgt: "De ervaren diepzee-reddingsduiker Jonas Taylor (Statham) leidt een dapper onderzoeksteam op een verkennende duik naar de diepste delen van de oceaan. Hun reis mondt uit in chaos wanneer een kwaadaardige mijn-operatie hun missie bedreigt en hen dwingt tot een strijd om te overleven".


"Hun reis mondt uit in chaos en in een bloedstollende race tegen de klok, moeten Jonas en de anderen het plotseling opnemen tegen kolossale megalodons en meedogenloze milieu-plunderaars. Om te overleven zullen ze de genadeloze roofdieren te slim af moeten zijn".

NieuwsFilm

meest populair