Keert de cokesnuivende beer uit 'Cocaine Bear' snel terug?

Keert de cokesnuivende beer uit 'Cocaine Bear' snel terug?

Keert de beer terug voor ronde 2?

Eerder dit jaar verscheen de markante komedie Cocaine Bear in de bioscoop. De film viel over het algemeen prima in de smaak bij critici en bioscoopgangers. Ook financieel was de film een succes. Betekent dit dan dat Cocaine Bear 2 er misschien gaat komen?

Elizabeth Banks, de regisseur van Cocaine Bear, vertelt in een nieuw interview met Rolling Stone of ze terug zou keren voor een eventueel vervolg.

Terugkeer?
Ter promotie van haar nieuwe film The Beanie Bubble sprak Banks voor de stakingen in Hollywood met Rolling Stone. Ze had het volgende te vertellen over een potentiële Cocaine Bear 2: "Ik heb een geweldige tijd gehad tijdens het werken aan het project. Ik hield ervan hoe subversief, gek, dwaas en grappig het was."

"Ik hield ervan mensen te verrassen met de cast. Ik denk niet dat iemand verwachtte dat Margo Martindale, die 70 jaar oud is, die jongen zou neerschieten. We hadden veel plezier, en als ik de kans kreeg om het publiek te verrassen en mezelf weer te vermaken, zou ik die grijpen."

Nu even niks
Banks vertelde verder dat ze nu nog geen nieuw regieproject op de agenda heeft staan: "Momenteel gebeurt er eigenlijk niets, want we staan allemaal in de wacht! Dus het moet nog uitkomen. Ik heb geen volgend regieproject. Op dit moment ben ik vrijblijvend."


The Beanie Bubble is nu exclusief te zien op AppleTV+. Naast Banks zijn ook Zach Galifianakis, Sarah Snook en Geraldine Viswanathan te zien in de film.

NieuwsFilm

meest populair