'The Meg' nog snel even kijken: de maffe haaienfilm stream je nu op deze streamingdiensten

'The Meg' nog snel even kijken: de maffe haaienfilm stream je nu op deze streamingdiensten

En vervolgens snel naar de bioscoop voor 'Meg 2: The Trench'

Vanaf vandaag draait Meg 2: The Trench in de Nederlandse bioscoopzalen en zoals het eerste deel al liet zien en ook de trailers voor het vervolg aantonen, wordt het weer een dollemansrit op open zee.

Waarschijnlijk heeft nog niet iedereen het eerste deel gezien. Wil je goed voorbereid zijn, dan kun je uiteraard ons artikel Dit moet je weten voor je naar 'Meg 2: The Trench' gaat lezen. Of je kijkt gewoon even de eerste film (opnieuw).

Stream The Meg
De eerste film uit 2018 was een onverwacht financiële hit. Ondanks matige recensies wist de $130-178 miljoen kostende haaienfilm alsnog een uitstekende $530 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Wil je The Meg graag (nog) een keer zien, voordat je naar Meg 2: The Trench gaat, dan doe je dat onder meer op HBO Max. Heb je geen HBO Max, dan kun je de film vanaf 2,99 euro op Pathé Thuis kijken.

Jason Statham
Los van de enorme Megalodons zie je in deel twee ook heel wat andere zeemonsters én uiteraard de held Jason Statham. Onderstaande korte trailer toont al aan hoe dwaas Meg 2 is.


In The Meg wordt oud-onderzeeërkapitein Jonas Taylor gerecruteerd voor een reddingsmissie in de Marianentrog, waar een enorme prehistorische haai, een megalodon, is ontwaakt. Samen met een team van onderzoekers moet Jonas het gigantische roofdier stoppen voordat het onmetelijke schade aanricht aan de oceanen en de mensheid.

Bekijk de afbeeldingGoed voorbereid naar Meg 2
Dit moet je weten voor je naar 'Meg 2: The Trench' gaat


NieuwsFilm

meest populair