Gerucht: Deze topacteurs zijn in de running voor hoofdrollen in 'Fantastic Four'

Gerucht: Deze topacteurs zijn in de running voor hoofdrollen in 'Fantastic Four'

De acteurs voor Invisible Woman en Human Torch zijn misschien gevonden!

Fans wachten inmiddels al jaren op de casting van de hoofdrolspelers van de aanstaande Fantastic Four-reboot van Marvel Studios. Talloze namen zijn al benoemd in de laatste jaren, maar Hollywood-insider Jeff Sneider heeft nu gedeeld wie Marvel op het oog heeft voor de rollen van Sue en Johnny Storm.

Eerder dit jaar gingen er nog geruchten in de rondte dat Margot Robbie en Paul Mescal in de running waren voor de rollen van Sue Storm/Invisible Woman en Johnny Storm/Human Torch, maar dat lijkt niet meer het geval.

Kirby en Quinn
Volgens Sneider zijn Vanessa Kirby (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) en Joseph Quinn (Stranger Things) momenteel de eerste keuzes om Sue en Johnny te spelen in de film.

Marvel Studios is volgens Sneider nog op zoek naar acteurs voor de rollen van Reed Richards/Mr. Fantastic en Ben Grimm/The Thing, maar zegt wel dat Ebon Moss-Bachrach (The Bear) een nog onbekende rol te pakken heeft.

Galactus
Sneider meldt ook dat Galactus, een van Marvels machtigste en populairste vijanden, de grote antagonist van de film gaat worden. Hij meldt dat de studio op zoek is naar een acteur met Latijns-Amerikaanse roots voor deze rol


Wegens de huidige stakingen in Hollywood, zal er voorlopig geen officieel nieuws naar buiten komen rondom de castings van Fantastic Four.

NieuwsFilm

meest populair