'Justice League'-vervolg zou een uiterst dodelijke schurk hebben geïntroduceerd

'Justice League'-vervolg zou een uiterst dodelijke schurk hebben geïntroduceerd

Zack Snyder had hele andere plannen.

Zack Snyder speelde een lange tijd een grote rol in en bij DC. De regisseur had dan ook grootste plannen. Zo wilde hij eigenlijk een behoorlijk dodelijke schurk toevoegen aan het superheldenuniversum. Nu weten we om wie het gaat.

Nog niet zo heel lang geleden kwam The Flash uit, van Andy Muschietti. Hier zitten heel wat superhelden en schurken in, maar de belangrijkste 'bad-guy' is Dark Flash. Snyder wilde ook voor een slechte Flash gaan, maar wel voor Reverse-Flash.

Andere versie
Mocht Snyder door zijn gegaan met zijn SnyderVerse, dan had zijn Barry Allen het dus opgenomen tegen Reverse-Flash. Storyboard-artiest Jay Oliva komt nu met dit nieuws en heeft er het volgende over te zeggen.

"Reverse-Flash, oftewel professor Zoom, zou de grote slechterik zijn geworden van het DC universum. Zoom zou van de toekomst komen maar terugreizen naar het verleden om Barry het leven lastig te maken".

Meer
Daar blijft het niet bij. Zo vervolgt Oliva: "Zoom zou ook verantwoordelijk zijn voor andere rampen en problemen, al blijft hij een lange tijd ietwat op de achtergrond. Hij zou wel een belangrijke rol hebben in andere films en dus op de overige leden van de Justice League".



Helaas zal het hier dus niet meer van komen. Wel bestaat er een mogelijkheid dat Snyder terugkeert naar DC. De nodige filmfanaten willen hem graag terugzien en wie weet heeft James Gunn wel een goed project voor hem klaarliggen.

Wil je meer te weten komen over Reverse Flash? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair