De hartstochtelijke film 'Challengers' met Zendaya brengt de "erotiek" vooral naar het tennisveld

De hartstochtelijke film 'Challengers' met Zendaya brengt de "erotiek" vooral naar het tennisveld

De actrice laat zich uit over haar nu al controversiële film.

Zendaya is pas 26 jaar oud, ze bemachtigt de ene na de andere grote rol. Over niet al te lang zal te zien zijn in Challengers, die wel de nodige pikante momenten bevat. Hier laat de actrice zich nu over uit.

Nog niet zo heel lang geleden verscheen de trailer van de sportieve romkom. Deze volgt een jonge tenniskampioen (Mike Faist). Hij schrijft zich in voor een Challenger Tour-evenement om het op te kunnen nemen tegen zijn voormalige vriend (Josh O'Connor), die vroeger een relatie had met zijn vrouw (Zendaya).

Trailer
In de trailer werd het al snel duidelijk dat het drietal het goed met elkaar kan vinden, zowel op als naast het veld, maar ook in bed. In de eerste beelden is dat wel duidelijk te merken, aangezien er toch wel wat spannende 'dingetjes' in gebeuren.

Heel erg gek is dit niet. Challengers werd gemaakt door regisseur Luca Guadagnino, die wel vaker gaat voor sensuele films. Denk bijvoorbeeld maar aan de sterk onthaalde Call Me By Your Name. Toch was niet iedereen een fan van de trailer.

Koppel
Zendaya vormt namelijk een koppeltje met Spider-Man-acteur Tom Holland en zijn volgers zijn niet heel erg blij. Zij vinden haar tamelijk ver gaan in de R-rated film en dat dit niet heel erg netjes is tegenover de acteur. Zendaya laat zich hier over uit.


"Het was lang niet altijd even makkelijk. Het is een film over seks, maar men ziet niet echt seks. Het zit in de blikken. Er is veel spanning, maar het is een zeer interessant project. Dat is ook de reden waarom ik hiervoor ben gegaan".

Speciaal
Zo eindigt de actrice door te zeggen: "De film bevat alleen maar interessante personages. Men ziet een bepaalde scène, maar deze representeert soms iets heel anders dan men denkt of ziet."

.
"Elk personage leeft een heel ander leven dan ze voordoen en ik denk dat dat in het echte leven vaak ook het geval is".

NieuwsFilm

meest populair