'Ragnarok' seizoen 3 wordt episch, lot 'Bridgerton'-ster staat op het spel en een verrassende Prime Video-primeur

'Ragnarok' seizoen 3 wordt episch, lot 'Bridgerton'-ster staat op het spel en een verrassende Prime Video-primeur

Via SerieTotaal ben je altijd op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden over series en tv.

In het aankomende seizoen van Netflix-serie Bridgerton staat er wel heel veel op het spel, terwijl de populaire serie The Summer I Turned Pretty records verbrijzelt op Prime Video. Dat, en meer, lees je op nieuwswebsite SerieTotaal.

Hieronder vind je een overzicht van de meest boeiende nieuwtjes op SerieTotaal van de afgelopen tijd.

Seizoen 3 van Bridgerton: Gaan we afscheid nemen van een belangrijk personage?
Hoewel de serie eerder veranderingen heeft aangebracht ten opzichte van de boeken van Julia Quinn, wordt er verwacht dat de tijdlijn van Colin en Penelope intact zal blijven. In de roman beslaat de aanloop naar hun epische romance maar liefst een decennium. Seizoen 3 zal dit waarschijnlijk overnemen, wat voor de meeste fans een geruststellende gedachte is.

Maar er zit wel een nadeel aan. Als het liefdesverhaal van Colin en Penelope inderdaad een decennium op het scherm beslaat, zal er ergens in seizoen 3 een tijdsprong zijn. Seizoen 2 speelde zich af in 1814, wat betekent dat seizoen 3 ons zou gaan transporteren naar 1824. Dit zou betekenen dat we de dood van een personage gaan meemaken in het seizoen.

Prime Video-hitserie verbreekt kijkcijferrecords en krijgt officieel een nieuw seizoen
The Summer I Turned Pretty, gebaseerd op de trilogie van Jenny Han, blijkt een topper te zijn. Prime Video wachtte even af wat seizoen 2 zou doen en hun geduld werd rijkelijk beloond.

De tiener-dramedy startte op 14 juli met het tweede seizoen. Hoewel de serie goede kritieken kreeg, waren de kijkcijfers nog steeds een aangename verrassing.

Goden tegen reuzen in Ragnarok seizoen 3: Epische eindstrijd krijgt heftige beelden!
De Netflix-serie is vooral een fantasierijk beklag over de wereldwijde klimaatverandering en industriële vervuiling en volgt de strijd van Magne (David Stakston), een tiener die erachter komt dat hij een reïncarnatie van Thor is, de Noorse god van de donder.

Hij neemt het op tegen de vervuilers van zijn dorp, de lokale Jutul-familie. Ze blijken in werkelijkheid Jötunn, bovennatuurlijke wezens. In seizoen 2 wordt Thor bijgestaan door andere Noorse goden.



NieuwsFilm

meest populair