Bekijk deze drie topfilms nog snel op Netflix voordat ze verdwijnen

Je hebt nog een week de tijd!


Netflix voegt elke week weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook afscheid nemen van enkele projecten. Bekijk hieronder de drie topfilms die nog maar enkele dagen online staan.

De eerste film is de magistrale Scent of a Woman. Hierin speelt Al Pacino de hoofdrol, maar ondanks het feit dat hij heel wat mooie films heeft gemaakt, is dit toch wel een van zijn beste werken. Niet zo heel gek dus, dat hij ook de Oscar in ontvangst mocht nemen.The Mummy
De laatste jaren is Brendan Fraser weer behoorlijk in. Hij weet de ene na de andere rol te bemachtigen en won zelfs een Oscar voor zijn glansrol in The Whale. Toch heeft hij het een lange tijd lastig gehad en was hij meerdere jaren niet te zien in Hollywood.Toch waren zijn fans en filmfanaten hem niet vergeten, voornamelijk vanwege de zeer vermakelijke The Mummy uit 1999, waarin hij de hoofdrol speelt. Ook Rachel Weisz is in de blockbuster te zien.

Back to the Future
Iedereen kent deze titel natuurlijk wel. In 1985 bracht Robert Zemeckis de eerste Back to the Future-film uit en dit was meteen een groot succes. Meerdere sequels volgden, maar zij kunnen niet tippen aan het origineel.Interesse in deze drie films? Wees er dan snel bij, want ze staan nog maar een week op Netflix!

NieuwsFilm

meest populair