Geruchten over breuk in 11-jarig huwelijk van Natalie Portman nemen toe na affaire

Geruchten over breuk in 11-jarig huwelijk van Natalie Portman nemen toe na affaire

De actrice lijkt weer single te zijn door geruchten over haar man's affaire met een klimaat activiste

Natalie Portman lijkt weer single te zijn. De 42-jarige actrice was 11 jaar getrouwd met de 46-jarige Benjamin Millepied, maar toch lijken ze uit elkaar te gaan. Wat is er precies aan de hand?

Portman, o.a. bekend van Thor, kwam recentelijk nog in het nieuws. Haar man, of inmiddels ex, werd gespot met de 25-jarige klimaat activiste Camille Étienne. De twee leken behoorlijk close en misschien dat er wel meer aan de hand is.

Hoe dan
Het is onduidelijk of dit enkel en alleen een gerucht is, maar de met een Oscar bekroonde Portman werd recentelijk zonder trouwring gespot. Dit was bovendien op haar trouwdag, waardoor de nodige bronnen zeggen dat de actrice nu weer single is.

Ondanks het feit dat meerdere websites melden dat Portman Millepied nog een kans wilde geven, lijkt dat misschien nu dus toch niet het geval te zijn. Samen hebben ze twee kinderen, de 12-jarige Aleph en de 6-jarige Amelia.

Klap
Portman liep Millepied tegen het lijf tijdens de opnames van Black Swan en de vonken sprongen al snel over. Hij was haar dansleraar en de actrice was duidelijk helemaal weg van hem.



Zo zei ze enige tijd geleden: "Het voelde aan als een droom. Hij leerde me dansen, en het was spannend en leuk. Het is echt een romantisch verhaal. Hoe meer ik hem leerde kennen, hoe meer ik wist dat hij de juiste persoon was". Uiteindelijk blijkt dit dus niet zo te zijn...

NieuwsFilm

meest populair