Gal Gadot is Arnold Schwarzenegger 'de baas' in hilarische Netflix-promo

Gal Gadot is Arnold Schwarzenegger 'de baas' in hilarische Netflix-promo

De beide sterren spelen de hoofdrol in een grappige Netflix-commercial voor de aankomende actiefilm 'Heart of Stone'

Netflix heeft een geinige commercial uitgebracht voor Heart of Stone, de spionagefilm met Gal Gadot die vanaf aanstaande vrijdag op de streamingdienst te bewonderen zal zijn. Een video die je absoluut niet mag missen.

In deze video neemt de Wonder Woman-actrice min of meer het op tegen actieheld Arnold Schwarzenegger, maar dan op een grappige manier.

Vertel mij wat
In de video is Schwarzenegger is op missie om alle content van Netflix te injecteren met zoveel mogelijk actie. Gadot heeft gewoon zin in een bakkie koffie.

Dit zorgt voor een geinige interactie tussen de twee sterren. Aan het einde van de spot zijn er extra - en veelbelovende - beelden te zien van Heart of Stone.



Over de film
In Heart of Stone speelt Gadot de rol van spion Rachel Stone, die moet voorkomen dat een levensgevaarlijk wapen in handen valt van een hacker met kwade bedoelingen.



De film is geregisseerd door Tom Harper (The Aeronauts). Andere rollen zijn onder meer voor Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey) en Matthias Schweighöfer (Army of the Dead).

NieuwsFilm

meest populair