Kijkcijferkanon op HBO Max, Ridley Scott over plot 'Blade Runner'-serie en een duister Apple TV+-sprookje

Kijkcijferkanon op HBO Max, Ridley Scott over plot 'Blade Runner'-serie en een duister Apple TV+-sprookje

Voor de laatste nieuwtjes over series, televisie en streamers zit je bij SerieTotaal helemaal goed.

Bij HBO Max scoort de documentaireserie Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty uitzonderlijk goed, terwijl Apple TV+ de trailer heeft vrijgegeven van een nieuw, duister verhaal. Dat, en meer, kwam er de afgelopen tijd langs op SerieTotaal.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest opmerkelijke nieuwtjes van de afgelopen dagen.

Blade Runner krijgt een tv-serie: Ridley Scott verklapt waar deze over gaat
De cinematische grootmeester Ridley Scott heeft een spannende update gegeven over de aankomende televisieserie van Blade Runner, genaamd Blade Runner 2099.

De originele scifi-klassieker uit 1982 was gebaseerd op het verhaal 'Do Androids Dream of Electric Sheep' van Philip K. Dick. Nu laat Scott weten dat deze spinoff-serie een ander boek als uitgangspunt neemt, dat veel scholieren nog steeds voorgeschoteld krijgen.

Start tweede seizoen van kijkcijferhit op HBO Max slaat in als een bom
Het tweede seizoen van Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is zeer succesvol. De eerste aflevering van het tweede seizoen is nog maar net beschikbaar op HBO Max en wordt gelijk geweldig goed bekeken.

De serie gaat over de opkomst van de basketbalploeg Los Angeles Lakers in de jaren tachtig. Earvin 'Magic' Johnson groeide uit tot dé grote ster van het team. In de serie wordt de opkomst van 'Magic' en zijn 'Lakers' op intrigerende wijze gevolgd.

Eerste trailer The Changeling, een duister sprookje op Apple TV+
Het boek 'The Changeling' van Victor LaValle is binnenkort als serie te zien op Apple TV+. LaKeith Stanfield, speelt de hoofdrol van Apollo, een man die terechtkomt in een andere, lugubere wereld.

De rol van Apollo's moeder wordt gespeeld door Adina Porter, die we kennen uit American Horror Story. Apollo is op zoek naar zijn verdwenen vrouw Emma. Hij leert duistere spelonken van New York kennen waarvan hij niet wist dat deze bestonden.



NieuwsFilm

meest populair