Scheldwoorden in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3': James Gunn heeft er alles voor over

Scheldwoorden in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3': James Gunn heeft er alles voor over

"Ik had ervoor gevochten als het niet mocht."

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is eindelijk te streamen op Disney+. Regisseur James Gunn heeft in deze film iets gedaan dat Marvel nooit eerder deed: de zogenoemde 'F-bomb' gebruiken.

Al lange tijd heeft Marvel niet meer zo'n groot succes in de bioscopen. Toch bewijst Guardians of the Galaxy het absolute tegendeel en weet de film veel geld op te brengen.

F*ck!
Hoog tijd om James Gunn, die momenteel de scepter zwaait bij DC, aan de tand te voelen. De regisseur van het derde deel Guardians of the Galaxy deelt dat hij veel moeite heeft gedaan om het woord 'f*ck' in de film te krijgen.

Dat vertelt hij op Threads. Een fan vroeg naar de 'F-bomb-situatie' en de regisseur beantwoordde deze open en eerlijk: "Was je verbaasd dat Marvel het woord niet aan Samuel L. Jackson gaf?" De fan verwijst daarbij naar de nieuwe serie Secret Invasion.

Gewoon gepakt
"Marvel gaf niemand de eerste 'f*ck'. Ik pakte het gewoon", antwoordt Gunn. "Als ze dat niet wilden had ik ervoor gevochten. Maar ze waren er oké mee."

In Guardians of the Galaxy Vol. 3 is Peter Quill nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen.



NieuwsFilm

meest populair