'Barbie' volgt de Disney-aanpak: binnenkort sta je zelf in Barbieland

'Barbie' volgt de Disney-aanpak: binnenkort sta je zelf in Barbieland

Fans kunnen Barbie's strandhuis bezoeken!

Barbie is hot en Mattel gaat all out voor het grote succes. Fans van de film en van de poppen hebben binnenkort een leuke activiteit op hun bucketlist erbij; er wordt een Barbie-themapark geopend!

De populariteit rondom Barbie blijft door het grote succes van de gelijknamige film van Greta Gerwig alleen maar toenemen. De film haalde binnen razendsnelle tijd zelfs 1 miljard dollar op.

Mattel Adventure Park
Een Barbie-themapark is in de maak. Je kan het roze strandhuis binnenkort in het echt bezoeken. Of tenminste; het wordt een groot onderdeel van wat Mattel Adventure Park moet gaan heten.

Het pretpark opent in 2024 dichtbij Los Angeles. Het park krijgt attracties die gebaseerd zijn op speelgoedmerken zoals Hot Wheels, Thomas & Friends en dus ook Barbie.

Kijkje in het strandhuis
Het park krijgt Barbie's strandhuis, waar fans een exclusief kijkje kunnen krijgen in haar kledingkast. Hologramtechnologie maakt het zelfs mogelijk om Barbie van dichtbij te zien.

Mattel Adventure Park krijgt ook nog eens twee achtbanen voor Hot Wheels en een lasergame-arena. Alsof dat niet genoeg is komt er ook nog eens een minigolfbaan gebaseerd op populaire spellen zoals Magic 8 Ball en UNO.



NieuwsFilm

meest populair