'Wonder Woman 3' lijkt er toch niet te komen: Gal Gadot definitief klaar?

'Wonder Woman 3' lijkt er toch niet te komen: Gal Gadot definitief klaar?

De actrice lijkt niet goed op de hoogte te zijn.

Afgelopen week onthulde Gal Gadot in een interview dat ze samen met James Gunn en Peter Safran, de CEO's van DC Studios, bezig zijn met de ontwikkeling van Wonder Woman 3. Ze vertelde hetzelfde verhaal aan Flaunt Magazine, maar het lijkt helemaal niet waar te zijn.

Variety meldt nu dat er helemaal geen beloftes zijn gemaakt aan Gadot en Wonder Woman 3 helemaal geen onderdeel is van het vernieuwde DC-universum van Gunn en Safran.

Beloftes
Gadot heeft ter promotie van haar nieuwe Netflix-film Heart of Stone veel interviews afgelegd. Haar toekomst als Diana Prince komt natuurlijk ter sprake. Ze vertelde recent aan Flaunt Magazine nog het volgende:

"Ik was uitgenodigd voor een ontmoeting met James Gunn en Peter Safran. Wat ze me vertelden, en ik citeer: 'Je bent in de beste handen. We gaan samen met jou Wonder Woman 3 ontwikkelen. [We] houden van je als Wonder Woman - je hoeft je nergens zorgen over te maken. ' Dus de tijd zal het leren."

Niet waar
Volgens de bronnen van Variety zijn er nooit definitieve afspraken of beloftes gemaakt over Wonder Woman 3 en zijn er momenteel überhaupt geen plannen voor het personage in het eerste hoofdstuk van het vernieuwde DCU.


In januari maakte Gunn wel de HBO-serie Paradise Lost bekend. Deze serie speelt zich af voor de geboorte van Diana Prince/ Wonder Woman en toont de geschiedenis van haar thuiswereld Themiscyra.

NieuwsFilm

meest populair