Gal Gadot in 'Barbie'? Actrice reageert op wens van Margot Robbie

Gal Gadot in 'Barbie'? Actrice reageert op wens van Margot Robbie

De hoofdrol had eigenlijk naar [i]Wonder Woman[/i] moeten gaan.

Margot Robbie weet hoge ogen te gooien in dé zomer blockbuster van het jaar en krijgt alleen maar lof. Toch had de actrice eigenlijk liever iemand anders in de rol gezien, namelijk niemand minder dan Wonder Woman 'herself', Gal Gadot.

Robbie is natuurlijk de hoofdrolspeelster van de film, maar voordat ze de rol op zich nam was ze al betrokken bij het project als producente. Zij wilde dat Gadot de rol op zich nam, maar dit kwam er niet van vanwege een te drukke agenda.

Reactie
Gadot, wier nieuwste film, Heart of Stone, enkele dagen geleden op Netflix verscheen, geeft op dit moment de nodige interviews om haar blockbuster in het zonnetje te zetten. Toen blikte ze ook terug op Barbie.

Zo zegt Gadot nu: "Ik hou enorm veel van Margot. Je wil gewoon met haar bevriend zijn. Ze is grappig, leuk, intelligent en stikt van het talent. Ze brengt zoveel. Ik wil maar wat graag met haar samenwerken en ik voel me vereerd dat ze aan mij dacht en zo over mij spreekt".

Dankbaar
Gadot vervolgt: "Het was hartverwarmend om haar zo over mij te horen. Ik ben wel enorm blij met het succes dat ze kennen. Ik kijk zelf enorm uit naar 'Barbie'".



Robbie zei al eerder het volgende over Gadot: "Gal heeft gewoon die Barbie energie. Niet alleen is ze bloedmooi, je kan haar daar niet eens voor haten omdat ze zo aardig is dat ze bijna nerdy is. Dat past gewoon perfect bij Barbie".

NieuwsFilm

meest populair