Chris Hemsworth wordt Hulk Hogan en moet daarom breder en sterker worden dan ooit tevoren

Chris Hemsworth wordt Hulk Hogan en moet daarom breder en sterker worden dan ooit tevoren

Van Thor naar Hulk (maar dan wel Hulk Hogan).

Chris Hemsworth speelt in bijna al zijn films een ongelofelijke spierbundel. Denk bijvoorbeeld maar aan zijn rol als Thor in het MCU of de vechtersbaas Tyler Rake in de Extraction-films. Voor zijn volgende project is hij echter gespierder dan ooit tevoren.

De Australische acteur kruipt namelijk in de huid van Hulk Hogan, de geliefde voormalige worstelaar. Hogan werd maar liefst 12 keer wereldkampioen en was als worstelaar actief tussen 1977 en 2015. Hij krijgt nu dus zijn eigen biopic.

Training
Hemsworth staat bekend als een ongelofelijke fitness-freak, maar moet harder trainen dan ooit. Hier liet hij zich enige tijd geleden al over uit: "Ik zal meer spiermassa moeten kweken en zwaarder zijn dan ooit, zelfs meer dan voor Thor. Het is geen makkelijke opgave".

Zo gaat hij verder: "Daar blijft het echter niet bij. Ik moet ook van mijn accent 'afkomen' voor deze film en alles leren over het worstelen. Natuurlijk moet ik ook zo goed mogelijk Hulk nadoen, dus ik moet al zijn maniertjes en dingetjes leren".

Wachten
We wachten echter al een behoorlijk lange tijd op de film. Deze zal normaal gesproken geregisseerd worden door Joker-filmmaker Todd Phillips, terwijl niemand minder dan Hemsworth Marvel-collega Bradley Cooper op zal treden als producent.



Heel erg snel gaat het helaas niet. Het gerucht dat ook al enige tijd de ronde doet is dat het misschien geen film zal worden maar juist een serie. Tijd zal het zeggen maar hou FilmTotaal goed in de gaten voor meer informatie.

NieuwsFilm

meest populair