Brie Larson is klaar om toe te slaan op foto 'The Marvels': nieuwe blik op de vrouwelijke schurk

Brie Larson is klaar om toe te slaan op foto 'The Marvels': nieuwe blik op de vrouwelijke schurk

Zet Marvel Studios het momenten van 'Guardians 3' voort?

Over iets minder dan drie maanden is de nieuwste Marvel-film The Marvels te zien in de bioscoop. Dit wordt de derde Marvel-film van het jaar en brengt Carol Danvers (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) en Kamala Khan (Iman Vellani) samen. Nu hebben we een nieuwe blik op Danvers en de vijand van de film.

Marvel Studios trapte het jaar teleurstellend af met Ant-Man & The Wasp: Quantumania. Deze film werd echter gevolgd met een van de betere Marvel-films; Guardians of the Galaxy Vol. 3. Wordt The Marvels de volgende hit van Marvel Studios?

Verhaal
In The Marvels zien we hoe de krachten van Carol Danvers, Monica Rambeau en Kamala Khan zich met elkaar verstrengelen. Dit onwaarschijnlijke team moet leren samen te werken om het op te nemen tegen een Kree-revolutionair genaamd Dar-Benn (Zawe Ashton).

Naast dat de film natuurlijk een vervolg is op Captain Marvel, brengt het ook verhaallijnen van de Disney+-series Secret Invasion, Ms. Marvel en WandaVision samen.

Foto's
TotalFilm heeft nu twee exclusieve stills gedeeld. We krijgen een nieuwe blik op Carol Danvers/Captain Marvel en de schurk Dar-Benn.


The Marvels is vanaf 8 november in de Nederlandse bioscopen te zien. Naast de drie hoofdrolspelers zijn ook Samuel L. Jackson, Park Seo-joon en Zenobia Shroff van de partij.

NieuwsFilm

meest populair