Leonardo DiCaprio heette bijna heel anders dan Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio heeft zijn echte naam behouden ondanks advies om het te veranderen


Leonardo DiCaprio is een wereldberoemde acteur uit films als Titanic en Wolf of Wall Street. De ster heeft een unieke naam, waardoor geen twijfel bestaat over wie we het hebben.

In een wereld waarin het gebruikelijk is dat je niet je echte naam gebruikt, is het moeilijk te geloven dat de ster in het echt Leonardo DiCaprio heet. Het is nog moeilijker te geloven dat hij anders zou kunnen heten.

Kritisch afgewezen
Toch vertelde de acteur aan Letterman dat zijn mooie, poetische naam kritisch afgewezen werd. Zo kreeg hij als kindacteur in eerste instantie geen agent. En toen dat wel gebeurde, werd hem een pseudoniem aangeraden.

Leonardo zei: "De eerste keer dat ik een agent kreeg, wilden zij mijn naam veranderen naar Lenny Williams. Ze speelden met de namen en letters. Leonardo werd Lenny. En mijn tweede naam Wilhelm werd Williams. Maar ik wilde dat niet."

Een goede zet
En dat was een goede zet van Leonardo. Hij tekende niet bij dat agentschap en zijn echte naam maakte geschiedenis. Leonardo is overigens van deels Italiaanse en deels Duitse afkomst.

Meer staat [url=https://www.ladbible.com/entertainment/celebrity/leonardo-dicaprio-letterman-interview-letterman-085435-20230812][/url]hier in het artikel van Lad Bible. Zijn moeder legt het uit in de onderstaande YouTube-video van FlickShot.NieuwsFilm

meest populair