Foto laat het jongste slachtoffer in nieuwe 'The Exorcist' zien

Foto laat het jongste slachtoffer in nieuwe 'The Exorcist' zien

Een nieuwe demoon slaat toe.

De eerste trailer van The Exorcist: Believer is onlangs verschenen en gaf ons een blik op twee nieuwe jonge slachtoffers van een demonische entiteit. De demoon is deze keer niet Pazuzu, maar een nieuw kwaad. TotalFilm heeft nu een nieuwe, exclusieve still gedeeld.

Regisseur David Gordon Green heeft onlangs zijn Halloween-trilogie afgerond, maar nu heeft hij al de kans om een vervolgtrilogie te maken op een andere horrorklassieker.

Double Trouble
In The Exorcist: Believer zijn Angela (Lidya Jewett) en haar vriendinnetje Katherine (Olivia Marcum) bezeten door een nieuwe kwaadaardige demoon.

De vader van Angela is de wanhoop nabij en schakelt de hulp in van de enige persoon die iets soortgelijks heeft meegemaakt; Chris MacNeil (Ellen Burstyn), de moeder van de bezeten Regan uit The Exorcist.

Still
Hieronder bekijk je de nieuwst still van de film. We zien hier hoe de bezeten Katherine een kerk betreedt. We zagen dit ook al in de trailer, hierin herhaalde ze de zin "the body and the blood" op angstaanjagende wijze.


The Exorcist: Believer is vanaf 12 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair