Guillermo Del Toro: “Nog niks zeker over The Hobbit”

De doorgewinterde regisseur Guillermo Del Toro, (Blade II, Hellboy) vertelde aan website Empireonline.com dat het helemaal nog niet zo zeker is of hij The Hobbit zal gaan regisseren. Veel websites en bladen hebben aangekondigd dat de deal al helemaal rond is, helaas is er tot op heden nog niets bevestigd. Zelf zei Del Toro:

“Ik wou dat het definitief was, het zou een eer zijn om zo’n film te mogen regisseren. Helaas is er op dit moment nog helemaal niks zeker, maar als het aan mij ligt is het binnen 10 seconden geregeld.”

Eerder deze week verscheen het bericht dat de Tolkien-erfgenamen het slordige bedrag van 100 miljoen dollar eisen aan schadevergoeding. Guillermo Del Toro is nu zelfs bang dat de film er misschien helemaal niet komt als dit zo doorgaat, aangezien er waarschijnlijk ook bekende acteurs uit The Lord of The Rings trilogie in te zien zijn. Maar de regisseur gaat niet bij de pakken neer zitten en is ondertussen al begonnen met dingen op papier zetten. Hij zou acteurs Andy Serkis (Gollum/Smeagol) en Ian McKellen (Gandalf) nogmaals in The Hobbit willen zien.



NieuwsFilm

meest populair