Christopher Nolan heeft alleen maar goede woorden voor komedie uit 2006: "niet te evenaren"

Christopher Nolan heeft alleen maar goede woorden voor komedie uit 2006: "niet te evenaren"

If you ain't first, you're last.

Christopher Nolan heeft de laatste tijd ter promotie van zijn nieuwe film Oppenheimer veel interviews gegeven. In een van deze interviews kwam zijn favoriete komedie ter sprake.

Tijdens een telefonisch interview bij The Rich Eisen Show onthulde Nolan bij welke films hij niet weg kan zappen wanneer ze op TV worden uitgezonden. Hij had een vrij onverwacht antwoord.

Kubrick en..
Nolan vertelde als eerste dat hij altijd blijft kijken wanneer er een film van Stanley Kubrick op TV is: "Er zijn er zo veel. Ik draai me om en als er een oude film speelt... Ik bedoel, god, alles van Kubrick is een remote drop."

Hij volgde dit op met een erg verrassend antwoord: "Enkele van de grote komedies ook. Ik bedoel, 'Talladega Nights', ik zal dan nooit van zender kunnen veranderen."

The Ballad of Ricky Bobby
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby is een komedie uit 2006 met Will Ferrell en John C. Reilly in de hoofdrollen. Interviewer Rich Eisen reageerde verbaasd. Nolan citeerde vervolgens een iconische quote uit de film: "If you ain't first, you're last."


Eisen vroeg nog: "Weet Will Ferrell dit? Heb je dat zojuist onthuld?" waarop Nolan antwoordde: "Hij weet het nu."

NieuwsFilm

meest populair