Bruce Lee leeft voort, Kim Kardashian in horrorserie en brute trailer 'Top Boy'

Bruce Lee leeft voort, Kim Kardashian in horrorserie en brute trailer 'Top Boy'

SerieTotaal houdt je op de hoogte van de meest recente nieuwtjes over series, tv en streaming.

De filmlegende Bruce Lee wordt geëerd met een eigen animatieserie, terwijl Kim Kardashian een mooie rol krijgt in het twaalfde seizoen van American Horror Story. Dat, en meer, kwam de afgelopen tijd langs op nieuwswebsite SerieTotaal.

Martial arts-legende Bruce Lee krijgt een eigen animeserie: check de teaser
Bruce Lee was bekend als vechtsporter en filmacteur. Hij overleed veel te vroeg op de leeftijd van 32 jaar. Hoewel dit inmiddels 40 jaar geleden is, is de belangstelling voor zijn leven en werk onverminderd gebleken.



Zijn dochter Shannon Lee heeft nu de spectaculaire anime-serie House of Lee aangekondigd. Deze gaat over een fictieve Bruce Lee die een indrukwekkend team samenstelt.

American Horror Story seizoen 12 krijgt gruwelijke poster én releasedatum
Na de recente publicatie van een teaser komen de makers van American Horror Story nu met een gruwelijke poster voor het langverwachte twaalfde seizoen. Ook hebben ze de releasedatum gedeeld voor het eerste deel van het seizoen: 20 september.



In dit seizoen zal niemand minder dan Kim Kardashian verschijnen, samen met de ondertussen welbekende Emma Roberts, Cara Delevingne en Michaela Jaé Rodriguez. De rol voor Kim Karashian is speciaal voor haar geschreven door Halley Feiffer, die betrokken is bij de serie als schrijver en showrunner.

Britse crimeserie Top Boy komt tot een bruut einde in nieuwe trailer Netflix
Het laatste seizoen van de Britse misdaadserie Top Boy is in aantocht op Netflix, die recentelijk een brute trailer vrijgaf. In de serie volgen we meerdere mensen in de Engelse onderwereld, die tot een spannende, laatste confrontatie lijken te komen.

Netflix blies nieuw leven in de oudere misdaadserie in 2017, waarna er in 2019 en 2022 twee nieuwe seizoenen volgden. Met dit 'derde' seizoen eindigt het verhaal, wat in feite het vijfde seizoen zou moeten heten.



NieuwsFilm

meest populair