Gerucht: 'Doctor Strange 3' brengt de verhaallijn 'Time Runs Out' naar het Marvel Cinematic Universe

Gerucht: 'Doctor Strange 3' brengt de verhaallijn 'Time Runs Out' naar het Marvel Cinematic Universe

Het multiversum heeft een groot effect op het MCU.

Verleden jaar bracht Marvel Studios Doctor Strange in the Multiverse of Madness uit. De film introduceerde veel belangrijke elementen voor het overkoepelende verhaal van de 'Multiverse Saga'. Volgens een nieuw gerucht begint Doctor Strange 3 meteen waar Multiverse of Madness eindigde.

De eerste scène na de aftiteling van Multiverse of Madness introduceerde een nieuw belangrijk Marvel-personage: Clea. Het personage werd gespeeld door niemand minder dan Charlize Theron en ze lijkt in het derde deel een hoofdrol te krijgen.

Time Runs Out
The Cosmic Circus meldt dat de derde Doctor Strange-film geïnspireerd is door het verhaal Time Runs Out uit de Marvel-stripboeken. Clea zocht Doctor Strange op omdat hij een 'incursion' had veroorzaakt.

Volgens The Cosmic Circus is Clea gestuurd door een multiversele organisatie genaamd The Black Priests. Het hoofdkwartier van de Black Priests bevindt zich in de Nothing Space of Destroyed Universes, die bestaat in de ruimte van twee dode universums die zijn veroorzaakt door een incursion.

Multiversum
In de film zal worden onthuld dat het Multiversum op sterven ligt. De oorzaak van dit verval is het resultaat van de incursions die overal in het Multiversum plaatsvinden, de meest recente is die veroorzaakt door Doctor Strange.


Je moet dit gerucht met een korreltje zout nemen, maar het zou goed aansluiten bij de 'Multiverse Saga' en de komende Avengers-film The Kang Dynasty.

NieuwsFilm

meest populair