Scifi-film 'The Kitchen' van Netflix krijgt opvallende eerste foto

Scifi-film 'The Kitchen' van Netflix krijgt opvallende eerste foto

Het eerste voorproefje is binnen

Ook na They Cloned Tyrone en Bird Box Barcelona blijft Netflix dit jaar met nog meer scifi-films komen. Zo staat de intrigerende The Kitchen binnenkort op de agenda.

Op Twitter geeft de streamingsdienst alvast een voorproefje van de nieuwe Britse film. De eerste foto wordt hiermee onthuld.

Een dystopische toekomst
The Kitchen speelt zich af in Londen in het jaar 2044, een toekomst waarin het verschil tussen arm en rijk zijn maximum heeft bereikt. Aan de sociale huisvesting is een einde gekomen en de arbeidersklasse is gedwongen verhuisd naar tijdelijke onderkomens aan de buitenranden van de stad.

In 'The Kitchen', de grootste woongelegenheid voor arbeiders, woont Izi. Izi probeert samen met de 12-jarige Benji, wiens moeder is overleden, te ontsnappen aan de barre omstandigheden van het arbeidersleven.

Van voor naar achter de schermen
De crew van de film bevat een bekende naam. Acteur Daniel Kaluuya is namelijk mede-schrijver van de film. De film wordt geregisseerd door Kibwe Tavares.



Vanaf wanneer The Kitchen te zien is op Netflix, is nog niet bekend. De film gaat eerst in première op het BFI London Film Festival op 15 oktober.

NieuwsFilm

meest populair