Deze boyband komt na 20 jaar bij elkaar voor 'Trolls 3'

Deze boyband komt na 20 jaar bij elkaar voor 'Trolls 3'

Maar gaat dit ook zorgen voor extra bezoekers?

Meer dan 20 jaar na uit elkaar te zijn gegaan, lijkt de beroemde boyband *NSYNC herenigd te worden voor een liedje in het teken van animatie-sequel Trolls Band Together.

Volgens anonieme bronnen van Entertainment Tonight zouden bandleden JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone en Chris Kirkpatrick cameo's hebben in film en te zien zijn naast hoofdrolspeler en mede-bandlid Justin Timberlake.

Langverwachte reünie
Naast hun rolletjes in de film zouden de vijf ook weer bij elkaar komen als *NSYNC voor een geheel nieuw liedje. Het betreft het eerste liedje van de vijf samen sinds 'Girlfriend' uit 2001.

De eerder vrijgegeven trailer van de film leek er al op te wijzen dat een hereniging van een boyband centraal staat in de film. Timberlake's personage Branch maakte namelijk ooit onderdeel uit van de groep BroZone met zijn broers (gespeeld door Troye Sivan, Kid Cudi, Daveed Diggs en Eric Andre).

Broer in nood
In de derde Trolls-film wordt broer Floyd (Sivan) ontvoerd, waardoor John Dory (Andre) Branch moet opsporen om samen met de andere broers Floyd te redden.



De hereniging van Timberlake's echte boyband lijkt alleen maar logisch gezien de verhaallijn. Entertainment Tonight heeft Universal om commentaar gevraagd, maar daar is nog niet op gereageerd.

Trolls Band Together draait vanaf 17 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair