Hoe is het nu met die Terminator-babe uit 'Terminator 3: Rise of the Machines'?

Hoe is het nu met die Terminator-babe uit 'Terminator 3: Rise of the Machines'?

Haar carrière lijkt niet helemaal van de grond gekomen te zijn

De Hollywoodindustrie is een typisch geval van 'het overleven van de sterkste'. Het ene moment ben je de meest gewilde acteur of actrice, het volgende moment ben je blij als je überhaupt in een B-film mag spelen. Hoe zit het bijvoorbeeld met die Terminator-Babe uit Terminator 3: Rise of the Machines?

In 2003 maakte actrice en model Kristanna Loken een enorme indruk bij menig filmliefhebber door haar rol in Terminator 3: Rise of the Machines. De actrice vertolkte hierin de 'T-X', een Terminator-prototype uit de toekomst, met als doel om John Connor's leven te dwarsbomen.

Carrière
Al vanaf jonge leeftijd probeerde Kristanna Loken een acteercarrière van de grond te krijgen. Sinds de jaren '90 speelde ze in verschillende TV-series, zo had ze onder andere bijrollen in As The World Turns en Boy Meets World.

De actrice kreeg in 1998 echter een prominente rol in de serie Mortal Kombat: Conquest, dat haar ook iets meer in de spotlight zette. Enkele jaren later werd ze in haar eerste grote Hollywood-productie gecast: Terminator 3: Rise of the Machines.

Terminator 3
Ondanks dat Terminator 3: Rise of the Machines niet goed aansloeg bij de liefhebbers van de Terminator-franchise, scoort de film wel een solide 70% op rottentomatoes.com. "De ijzeren TX van Kristanna Loken laat Arnold Schwarzenegger's T-850 doen kraken", aldus een recensie.



Hoewel Kristanna Loken als een TV-serie actrice plotseling naast Hollywoodlegende Arnold Schwarzenegger stond, bleef haar grote Hollywooddoorbraak toch uit. De daaropvolgende jaren vlogen de filmrollen haar namelijk niet om de oren.

Direct-to-Video
Na Terminator: Rise of the Machines speelde Kristanna Loken in Uwe Boll's uiterst slecht ontvangen film In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale. Hierna leken de grotere producties afgelopen te zijn voor de Kristanna Loken. De actrice lijkt echter alles behalve klaar te zijn met acteren, maar speelt vooral in direct-to-video films.



Op dit moment heeft Kristanna Loken 4 films in productie. Je kan Terminator: Rise of the Machines nu bekijken op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair