Margot Robbie zou absurd bedrag vragen voor 'Barbie 2'

Margot Robbie zou absurd bedrag vragen voor 'Barbie 2'

Zeker het dubbele van wat zij kreeg voor deel 1!

Met het succes van Barbie wordt er natuurlijk al sinds de release gespeculeerd over een mogelijk tweede deel. Nu doen geruchten de ronde dat hoofdrolspeelster Margot Robbie een absurd hoog bedrag wil vragen voor Barbie 2.

Bioscopen zitten tot de nok toe vol met bezoekers van blockbuster Barbie. Zou een tweede Barbie-film net zo succesvol blijken?

Barbie 2?
Er wordt al weken gesproken over Barbie 2. In de ideale wereld zouden zowel Robbie als Ryan Gosling dan terugkeren om hun iconische rollen weer op te pakken.

Nu doen geruchten de ronde dat Robbie 25 miljoen dollar zou vragen voor haar medewerking voor de tweede film. Dat is meteen het dubbele van wat zij kreeg voor het eerste deel.

Veel hoger bedrag
De actrice zou ook nog een backend deal krijgen. Dat houdt in dat ze ook nog eens een gedeelte krijgt van de opbrengst aan de kassa. Iets dat Tom Cruise ook al deed.

Daarmee zou Robbie 45 miljoen dollar méér krijgen dan het hoge bedrag dat al op haar bankrekening staat voor het eerste deel. Natuurlijk is de actrice nauwelijks vervangbaar als het gezicht van Barbie. Dus onderhandelen is dat zeker!



NieuwsFilm

meest populair