Zack Snyder wil dolgraag dit iconische spel verfilmen

Zack Snyder wil dolgraag dit iconische spel verfilmen

Snyder ziet een 'Gears of War'-film wel zitten.

Zack Snyder heeft een nieuw thuis gevonden bij Netflix. Na de drie DC-films bij Warner Bros. kreeg hij een warm welkom bij de streamingdienst. Als eerste regisseerde hij de zombiefilm Army of the Dead en eind dit jaar komt het eerste deel van zijn scifi-franchise Rebel Moon uit. Snyder heeft toevallig ook interesse in een project waar Netflix al mee bezig is.

Snyder onthulde afgelopen week tijdens Gamescom dat er een Rebel Moon-videospel in de maak is die zich na de eerste twee films gaat afspelen. Hij uitte hier ook zijn interesse om een beroemd spel te verfilmen.

Gears of War
In een interview met IGN onthulde Snyder dat hij graag een verfilming van het iconische Xbox-spel Gears of War zou willen maken. Toevallig is Netflix momenteel bezig met een hoop gameverfilmingen als Assasin's Creed, Bioshock, The Division en, je raadt het al; Gears of War.

Het kan stomme toeval zijn dat Snyder precies een spel benoemt dat al een verfilming krijgt van Netflix, maar het is ook niet vergezocht als hij wellicht is benaderd om de regie op zich te nemen, maar dat is voorlopig nog speculatief.

Rebel Moon
Voorlopig is Snyder nog druk bezig met het afronden van Rebel Moon Part 2: The Scargiver en met de aankomende projecten van de Army of the Dead- en Rebel Moon-franchises.


Rebel Moon Part One: A Child of Fire is vanaf 22 december te zien op Netflix. Het tweede deel verschijnt op 19 april 2024 op de streamingdienst.

NieuwsFilm

meest populair