'Dune'-regisseur belooft dat het vervolg een "oorlogsfilm" wordt

'Dune'-regisseur belooft dat het vervolg een "oorlogsfilm" wordt

Van contemplatief naar oorlog.

Dune: Part Two is onlangs uitgesteld naar volgend jaar, maar er kwam toch een hoop nieuws over de film uit in Empire Magazine, waaronder een interview met regisseur Denis Villeneuve.

Villeneuve vertelde over de significante verschillen tussen Part One en Part Two.

Oorlog
De regisseur vertelde het volgende: "De eerste film was meer contemplatief: een jonge man die een wereld ontdekt. Hier is het een oorlogsfilm."

"De kern is een liefdesverhaal tussen Paul en Chani. Hoe Paul haar vertrouwen zal winnen, hoe zij haar hart voor hem zal openen en hoe ze een manier zullen vinden om Chani's wereld te bevrijden uit de greep van de Harkonnen. Het is een veel emotionelere film."

Uitstel
Afgelopen week besloot Warner Bros. om het geanticipeerde vervolg uit te stellen naar maart van 2024. De hoofdzakelijke reden hierachter is het feit dat de sterren van de film geen enkele vorm van promotie mogen doen in verband met de huidige stakingen in Hollywood.


Fans moeten dus vier maanden langer wachten op het vervolg, maar dat moet de pret niet bederven. Je bekijkt hier al nieuwe stills van de nieuwe personages Feyd-Rautha Harkonnen (Austin Butler) en Lady Margot (Léa Seydoux).

NieuwsFilm

meest populair