Nieuw personage Feyd-Rautha uit 'Dune: Part Two' lijkt nu al de show te stelen: "een slang"

Nieuw personage Feyd-Rautha uit 'Dune: Part Two' lijkt nu al de show te stelen: "een slang"

Het personage Feyd-Rautha van acteur Austin Butler (Elvis) eist de aandacht op.

Helaas verschijnt Dune: Part Two niet aankomende november in de Nederlandse bioscopen. We moeten namelijk tot in 2024 wachten op de grootse scifi-film die een vervolg geeft aan Dune, het eerste deel uit 2021.

Naast heel wat bekende gezichten duiken er ook een aantal nieuwe personages op. Zo krijgen we in Part Two het personage Feyd-Rautha Harkonnen te zien. Hij lijkt de ster te worden in de film.

Austin Butler
Al sinds de eerste beelden uit de film van Denis Villeneuve wordt er uitgekeken naar het personage van Austin Butler, bekend uit onder meer Elvis. Zijn personage Feyd-Rautha is de neef van Baron Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård).

Feyd-Rautha Harkonnen is de geplande opvolger van Baron Vladimir. Villeneuve omschrijft hem tegenover Empire als "een kruising tussen een psychopathische moordenaar, een Olympische zwaardmeester, een slang en Mick Jagger. Hij heeft een enorm sexappeal en charisma en is gestoord".

Nieuwe foto met Léa Seydoux
Hieronder zien we hem met Lady Margot Fenring, een Bene Gesserit en echtgenote van de voormalige gouverneur van Arrakis. Lady Margot wordt gespeeld door Léa Seydoux.


Vanaf 14 maart zie je Dune: Part Two in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair