Slecht nieuws voor 'Dune: Part Two': film verschijnt nu pas in 2024

Slecht nieuws voor 'Dune: Part Two': film verschijnt nu pas in 2024

'Dune: Part Two' laat toch langer op zich wachten.

Dune: Part Two was voor veel filmfans een van de meest geanticipeerde films van het jaar. Toen de acteursstaking van start ging in Hollywood, was het geen geheim dat studio's films uit zouden stellen. Dit is nu officieel het geval bij Dune: Part Two.

De verschijningsdatum van Dune: Part Two was 3 november. Aangezien we steeds dichter bij deze datum kwamen en er recent nog een trailer is uitgebracht voor de film, was men toch hoopvol dat Dune: Part Two deze datum zou behouden.

2024
Warner Bros. heeft Dune: Part Two uitgesteld tot 15 maart 2024. De voornaamste reden hiervoor is het feit dat de sterren van de film geen promotie mogen doen in verband met de huidige stakingen.

De studio hoopt dan in maart een volwaardige promotietour te kunnen doen met de sterren en uiteindelijk een Oscarcampagne. De stakingen moeten dan wel voor die tijd zijn afgelopen, maar hoe langer de studio's niet akkoord gaan met de aannemelijke voorwaarden van de schrijvers en acteurs, hoe langer de stakingen blijven duren.

Andere Warner-films
Gelukkig is er niet alleen maar slecht nieuws. Films als Wonka en Aquaman and the Lost Kingdom behouden wel gewoon hun originele verschijningsdata.


De cast van Denis Villeneuve's Dune: Part Two bestaat onder andere uit Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Fergusson, Austin Butler, Florence Pugh, Josh Brolin en Christopher Walken.

NieuwsFilm

meest populair