50 Cent schrikt zich dood van zijn erbarmelijke 'Expandables 4'-poster: "hadden ze geen geld meer?"

50 Cent schrikt zich dood van zijn erbarmelijke 'Expandables 4'-poster: "hadden ze geen geld meer?"

De rapper is niet te spreken over de poster voor de nieuwe film

Van prachtige kunstwerken tot matige photoshop: filmposters kunnen er fantastisch uitzien of gewoonweg spuuglelijk. Zo was ook rapper en acteur 50 Cent niet bepaald te spreken over de poster van de nieuwe Expend4bles.

Op instagram deelt 50 Cent de poster van de film waar zijn personage Easy Day op te zien is. Hoewel de meeste acteurs vol trots hun eigen 'character poster' met de wereld delen, is 50 Cent allesbehalve tevreden met de poster.

"Hadden ze geen geld meer?"
50 Cent laat weten niet onder de indruk te zijn van het kleurrijke kunstwerk met zichzelf op de voorgrond. Hij schrijft: "WTF. Hadden we geen geld meer? Waarom lijkt het alsof mijn hoofd niet aan mijn lichaam vastzit? Wedden dat ze Sylvester Stallone er wel fantastisch uit laten zien."

In de reacties lijken de meningen over de poster verdeeld. Waar de ene persoon schrijft dat de poster op een "mixtape hoes uit 2006" lijkt, vindt de ander de reactie van de rapper overdreven. "Dat is gewoon hoe je nek eruit ziet hoor" wordt er gereageerd.

Een vierde 'Expendables'
Samen met onder andere Jason Statham, Sylvester Stallone en Megan Fox, speelt 50 Cent in het vierde deel van de Expendables-franchise. 'Expend4bles' is vanaf 5 oktober te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair