Netflix pakt uit met deze geweldige film van Nicolas Cage

Netflix pakt uit met deze geweldige film van Nicolas Cage

Een fijne animatiefilm van Dreamworks voor heel de familie.

Netflix pakt binnenkort uit met een leuke animatiefilm: The Croods: A New Age (De Croods: Een Nieuw Begin). In deze vervolgfilm beleeft de holbewonersfamilie uit het eerste deel wederom een bijzonder avontuur.

The Croods is een franchise van de bekende en geliefde animatiestudio Dreamworks. In 2020 verscheen The Croods: A New Age, zeven jaar na het verschijnen van het eerste deel.

Het verhaal
De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: van prehistorische dieren tot het vriendje van hun dochter. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een waar paradijs.

Ze denken hier alles te hebben om een perfect leven te kunnen leiden, maar komen dan voor een nieuwe uitdaging te staan: er blijkt hier al een andere familie te wonen. Dat zorgt al snel voor conflict.

Ontvangst
The Croods: A New Age was de eerste animatiefilm die in coronatijd in de bios werd uitgebracht en was, zeker gezien deze omstandigheden, een groot succes. De recensies waren positief en de bioscoopomzet was met 216 miljoen netjes.



The Croods: A New Age - met stemmen van onder meer Nicolas Cage (Renfield), Emma Stone (La La Land) en Ryan Reynolds (Deadpool) - vanaf 10 september op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair