Goed nieuws: de nieuwe film van Leonardo DiCaprio krijgt grote Nederlandse bioscooprelease

Goed nieuws: de nieuwe film van Leonardo DiCaprio krijgt grote Nederlandse bioscooprelease

De film van Martin Scorsese is eerst overal te zien!

Apple TV+ heeft met Killers of the Flower Moon ongetwijfeld een grote hit in handen. Hoewel het er eerst op leek dat de film met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol uitsluitend op de streamingdienst te zien zou zijn (met een beperkte voorvertoning), zijn de plannen inmiddels aangepast.

Killers of the Flower Moon beleefde een indrukwekkende eerste première op het filmfestival van Cannes. Het is een productie van Apple TV+.

Wereldwijd te zien
Dat betekende gelijk ook dat de film van topregisseur Martin Scorsese alleen te zien zou zijn op de streamingdienst. Gelukkig komt de film met Robert De Niro in oktober nu ook wereldwijd uit in bioscopen.

Hetzelfde gebeurde eerder met Air (van Ben Affleck). De film van Amazon was eerder te zien in de bioscopen en dat heeft de vruchten afgeworpen voor de streamingdienst.

Traditionele bioscoopuitgave
Het is daarom niet verrassend dat fans van Scorsese of DiCaprio gewoon naar de bioscopen kunnen gaan voor Killers of the Flower Moon in oktober. Het ging eerder om een beperkte vertoning voordat de film op de streamingdienst uitkomt.

Die beperkte vertoning is nu veranderd naar een grotere uitgave. De nieuwe film van Good Fellas-regisseur krijgt nu een traditionele bioscoopuitgave.



NieuwsFilm

meest populair