'Harry Potter'-ster over de 'Cursed Child'-film en ze is positief

'Harry Potter'-ster over de 'Cursed Child'-film en ze is positief

Zou het toneelstuk dan toch worden omgetoverd in een film?

Het is inmiddels al tien jaar geleden dat de geliefde Harry Potter-reeks tot een einde kwam. Wél kwam hierna nog het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child naar de theaters. Zou dit ooit worden omgetoverd tot een film? Harry Potter-ster Bonnie Wright geeft antwoord.

We kennen Bonnie Wright vooral als Ginny in de Harry Potter-reeks. Ze wordt inmiddels al jarenlang gevraagd naar een mogelijk nieuw project dat zich zal baseren op Harry Potter and the Cursed Child.

'Best leuk'
Dat gebeurt nu alleen maar meer nu HBO Max aan de haal gaat met de rechten van de geliefde franchise. We kunnen binnenkort een televisieserie op de streamingdienst verwachten.

Wright zou best interesse hebben in een nieuw project van The Cursed Child, dat vertelde ze aan Inside of You-podcast. "Het zou best leuk zijn omdat het echt om de kinderen gaat."

Geen Daniel Radcliffe
The Cursed Child volgt de kinderen van Harry Potter en Ginny tijdens hun nieuwe periode op Hogwarts. "Het gaat niet om onze personages, dus het zou geen grote rol zijn", vertelt Wright.

"Het zou echt gaan over deze kinderen en de nieuwe generatie", deelt de actrice tot slot. "Het zou leuk zijn, maar ik heb geen idee of ze het zullen doen." We hoeven Daniel Radcliffe in ieder geval niet te verwachten in zijn oude rol, want hij gaf in 2022 aan dat het tijd was om de franchise achter zich te laten.



NieuwsFilm

meest populair