Opvallende eerste trailer voor nieuwe thriller 'Saltburn' met Barry Keoghan

Opvallende eerste trailer voor nieuwe thriller 'Saltburn' met Barry Keoghan

Na 'Promising Young Woman' komt topregisseur Emerald Fennell weer met een veelbelovende thriller.

Amazon Studios en MGM hebben de eerste trailer uitgebracht voor Saltburn, de nieuwe film van Promising Young Woman-regisseur Emerald Fennell. De eerste beelden van deze thriller ogen, zoals verwacht, veelbelovend.

Voor haar nieuwe project heeft Fennell twee geweldige hoofdrolspelers aangetrokken: Barry Keoghan (The Batman, The Banshees of Inisherin) en Jacob Elordi (Euphoria, The Kissing Booth).

Het verhaal
Keoghan speelt de rol van Oliver Quick, een student aan de universiteit van Oxford die zich daar niet thuis voelt. Later komt hij terecht in de wereld van zijn charismatische medestudent Felix Catton (Elordi).

Catton nodigt Quick uit om de zomermaanden door te brengen op Saltburn, het landgoed van zijn aristocratische, excentrieke ouders. Daar beleeft hij een zomer om nooit te vergeten.

Release
Saltburn zal in oktober in première gaan op het filmfestival van Londen, waar Fennells prent zelfs de openingsfilm mag zijn. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.



In november moet de dramathriller uitkomen in de bioscopen, al is een Nederlandse releasedatum nog niet gepland. Mogelijk verschijnt Saltburn hier rechtstreeks op streamingdienst Prime Video van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair