Regisseur Greta Gerwig onthult haar favoriete zin in 'Barbie'

Regisseur Greta Gerwig onthult haar favoriete zin in 'Barbie'

En het is waarschijnlijk niet wat je denkt dat het is.

Greta Gerwig's mega-hitfilm Barbie zat bomvol memorabele momenten. Toch heeft de regisseuse een favoriete zin uit de bijna twee uur durende film.

Het onbetwijfelde grootste filmspektakel van 2023 heeft nu al meer dan $1,3 miljard opgehaald aan de BoxOffice en is nog steeds te zien in de bioscoop.

Favoriete zin
Greta Gerwig verscheen onlangs voor de pers tour van de film bij de BBC Radio 1. Tijdens dat interview onthulde de regisseuse wat haar favoriete stuk dialoog is uit de gehele film.

"Maar wat ik grappig vind, is 'Yay Space'. Dat is voor mij echt de kern van Barbie," deelde Gerwig. "Ik herinner me nog dat we die scène opnamen en ze 'Yayyyy Space' zei. Het was zo komisch en het heeft iets... je kunt niet precies aan iemand uitleggen waarom het grappig is, maar het is gewoon zo."

Mega-hitfilm
Barbie is enorm goed ontvangen, zowel onder het publiek als bij de recensenten. Zo krijgt de film een 88% op Rotten Tomatoes en luidt de Critics consensus als volgt: "Barbie is een visueel oogverblindende komedie waarvan de meta-humor slim wordt aangevuld met subversieve verhalen."



Barbie 2?
Ondanks het grote succes is de kans op een tweede Barbie-film erg onwaarschijnlijk. Volgens een rapport van de Hollywood Reporter zijn er momenteel geen plannen voor een tweede deel. Ook zijn er nog geen deals voor Margot Robbie, Ryan Gosling en regisseur Greta Gerwig om terug te keren voor een vervolg.



NieuwsFilm

meest populair