Kunnen we ooit nog een terugkeer van Gwyneth Paltrow verwachten in het MCU?

Kunnen we ooit nog een terugkeer van Gwyneth Paltrow verwachten in het MCU?

"Iron Man is dood en wie heeft Pepper Potts nodig zonder Iron Man?"

Gwyneth Paltrow maakt op Instagram duidelijk of ze ooit nog eens terugkeert naar het MCU. Paltrow maakte als Pepper Potts al sinds Iron Man uit 2008 deel uit van het Marvel Universum.

Paltrow speelde het liefje van Tony Stark a.k.a. Iron Man (Robert Downey Jr.), sinds de dood van Stark in Avengers: Endgame hebben we ook Paltrow niet meer gezien in de Marvel-films.

Instagram
Paltrow plaatste een video op Instagram naar aanleiding van vragen van fans of ze ooit nog terugkeert naar het MCU. In de video geeft ze een vrij duidelijk antwoord:

"Stop met schreeuwen, Iron Man is dood en wie heeft Pepper Potts nodig zonder Iron Man. Ik weet van niks, dus ga naar Marvel en schreeuw tegen hen."



Met pensioen
Het lijkt er dus niet op dat we snel een terugkeer van Gwyneth Paltrow hoeven te verwachten. Pepper Potts was onderdeel van Iron Mans verhaal, en dat verhaal lijkt afgerond.

Paltrow acteert sowieso nauwelijks meer. Haar laatste rol was in de Netflix-serie The Politician uit 2020.

Pepper Potts
We zagen Pepper Potts voor het eerst in Iron Man, daarna was ze te zien in alle Iron Man-films en een aantal Avengers-films. We zagen haar voor het laatst tijdens de begrafenis van Tony Stark in Avengers: Endgame.



NieuwsFilm

meest populair